Saturday, October 11, 2014

Aktiviti Hujung Minggu TPC's - 11 & 12 Oct 2014

Cam biasalah, tiap-tiap hujung minggu, mesti ada cerita punya maa.....bebudak TPC ni time hujung minggu lah mereka akan bersuka-ria, terutamanya kayuh ler apalagi...jom kita lihat apa depa buat :-
Di Puncak 360

Selfie sblm panjat Bukit MIAT

Dgn rider-rider Podium (kecuali Farid), kekekeke...

Amik ko, distance 61.46km
Sabtu, 11 Oct 2014 - Farid join dengan rider Extreme Riders berkayuh ke Kota Warisan. Trail dari Putra Perdana, Q-Cell Cyber, Dengkil, Kota Warisan, patah balik. Dapat lah dlm 61.46km, tapi dia punya penat....perghhhh...Malam tu pulak ada sessi Majlis Tahlil dan bacaan Yassin di umah Pak Mertua Adi
Adi kusyuk Mamam....hehehe
Hari Ahad, 12 Oct 2014, ada 3 aktiviti berasingan. Yang pertama, Farid sekali lagi join bebudak Puchong kayuh ke Pantai Morib pulak.
Kumar, Mie, DT & Farid di tepian Pantai....hehehe

Distance 96.10km, penat weh...

Average Speed tuh --> 24.6km/h
Hoiii, sakit kangkang ooo 2 hari kayuh berturut-turut. Dan kali ini, Farid kayuh sampai ke Morib, walaupun kayuh hanya 20% offroad, selainnya onroad, tapi distance+average speed tu yg buat kaki sakit tuh...ada lagi sorg training secara secret.....jom kita tgk hasil latihan rahsianya...
Ride takut anjing konon, puiiii....

Boleh tahan routenyer...
Hebat ooo ini olang, tak lain tak bukan Naim the silent rider. Dia buat latihan rahsia secara berseorangan. Mungkin ini ada kena mengena dengan persaingan antara kalangan ahli-ahli TPC kot...masing-masing menyimpan dendam kesumat yang telah lama terbuku...hehehe.

Tapi kali ni yang best...geng-geng ATV pun dah start main offroad. Kalau dulu Naim pernah jatuh longkang, kali ni Naza pulak buat hal, katanya sampai terbungkang-bungkang ATVnya...Naza & Adi berdua layan offroad dengan hebat dan jayanya....jom kita layan
Naza dgn ATVnya....

Adi pulak dgn ATVnya...

Adi menunjukkan skill hebatnya...

Amboih Naza berkepak tuh!!!

Skill buat bulat kott...kekekeke

View dari tangan Naza....



Weeeee.......
Itu jelah perkongsian buat kali ini. Sapa-sapa yang nak kayuh atau nak berATV, boleh lah join kami spt no. diatas...Jom jom jom....