Khamis, 9 Oktober 2014

Kayuh kayuh kayuh....

Sabtu lepas, sehari sebelum raya, kami berkesempatan untuk berkayuh sebelum raya. Farid, Kamal, Yus & Zul berkelapangam utk kayuh kali ni. Naim cam biasa lah, mula-mula jek. Pastu tetiba ada hal yang tidak dapat dielakkan.

Kami start kayuh jam 07:30am dari pot biasa post kawalan tetangga TPC. Kayuhan mula di Q-cell Cyberjaya. Tengah sedap-sedap kayuh tetiba hub kamal buat hal pulak....
Baru 2 kali kayuh dah buat hal
Nak tak nak terpaksa la menolak Kamal sampai ke pos kawalan TPC semula. Bincang punya bincang, kamal pun suruh kami teruskan kayuhan. Apalagi, Farid lead kayuh dari Qcell, Bukit Damar, Dengkil & seterusnya PCP. Ini merupakan pertama kali Zul menempuh PCP. Best katanya....hehehe. Jom kita layan gambo
Mari berselpiee diatas puncak PCP!!!

Zul dah pro

Lihat saja gayanya menawan PCP

Wehiiiii....selpieee..

Mcm cover kaset rock kapak zaman 80-an...

Ni pasai apa plak ni!!!!

Tajuk album : Ku di puncak PCP...

Seorg lagi Super Saiya dijumpai di PCP....
Kayuhan tamat lebih kurang jam 12:00pm. Semuanya senyum gumbira.....